Produsele noastre
Produsele noastre


Salată de ardei copți cu sos de roșii (350g)
27,00 lei
O salată savuroasă și versatilă
Borcane cu ardei copți cu sucul propriu și niște oțet, apoi se adaugă un sos simplu de roșii și cativa căței de usturoi.
Ce face diferența? La câteva zile după sterilizare, gusturile se întrepatrund - ardeii intră în balanță cu sosul de roșii, iar usturoiul completează perfect aroma acestei salate.
Mai mult decât atât, este un preparat versatil:
SUGESTII DE SERVIRE
langa friptura
simpla, pe o felie de paine proaspata
in sandwichuri
intr-un platou de aperitive
O rețetă curată de salată de ardei copți gătită ca acasă, în bucătarie, nu într-o fabrică.
Un produs konservăria.


Sos ragu bolognese (350g)
30,00 lei
Ragu cu vita, pentru paste bolognese
Sosul Ragù pe care il iubim - pasta fina de rosii, carne tocata, legumele potrivite, ierburi aromatice, si vin pentru a scoate in evidenta gusturile.
Ragù alla Bolognese - ca sa fim corecti - are o istorie veche si o evolutie de cateva sute de ani.
Sosul are stramosi in Franta medievala, venind dintr-o tehnica de gatit de prin secolul 13.
A fost apoi adoptat de Italia la sfarsitul anilor 1700, devenind foarte popular in intreaga tara.
Insa reteta moderna de sos Ragù, cea cu sos de rosii, a aparut oficial la sfarsitul secolului 19. Atunci a aparut pentru prima data termenul ‘alla Bolognese’ intr-una din cele mai populare carti culinare din bucataria moderna - “La Scienza in Cucina e L'arte di Mangier Bene” a lui Pellegrino Artusi, caruia ii suntem recunoscatori.
Pentru la dolce vita iti recomandam sa il servesti presarat cu parmezan proaspat ras, si un pahar de vin care sa complimenteze aromele. Perfetto.
Reteta curata de sos ragu, preparata ca acasa in bucatarie, nu intr-o fabrica.
Un produs konservaria.


Ciorbă de burtă (400g)
23,75 lei
Ciorba de burta
Nu mai are nevoie de nicio descriere. E clasica ciorba de burta, iar reteta noastra probabil o sa intre in topul tau personal.
Unii o scurg si mananca doar 'zeama', altii o mananca cu totul. In orice caz, vine perfect intr-o zi racoroasa sau dupa o noapte prea lunga.
Reteta curata de ciorba de burta, preparata ca acasa in bucatarie, nu intr-o fabrica.
Un produs konservaria.


Gulas unguresc autentic (350 g)
30,00 lei
Gulas aromat dintr-o reteta autentica
Am avut sansa de a primi o reteta autentica de gulas de vita cu cartofi, direct din Ungaria.
Gulasul vine sub mai multe forme chiar si la el acasa - foarte picant ori mai dulceag, cu sos mai lichid sau mai cremos, mai simplu sau mai complex. Momo ne-a binecuvantat cu reteta ei echilibrata si perfectionata de-a lungul timpului, fara scurtaturi si cu ingrediente cheie palpabile (pe langa clasica dragoste).
Noi l-am pastrat usor picant pentru ca toata lumea sa se poata bucura din plin de reteta aceasta autentica de gulas unguresc. Pentru ca atat de bine a iesit incat credem cu tarie ca merita un loc in orice farfurie.
Gulas unguresc gata de consum, pregatit ca acasa in bucatarie, nu in fabrici.


Supă gulaș de vită cu cartofi (400G)
30,00 lei
Supă gulaș de vită cu cartofi (400G)
Supa gulaș cu galuste de faina si cartofi - un preparat unguresc la origine, popular in Austria, am luat reteta si ne-am jucat putin cu ea.
Nu ne-am atins de baza din vita si pasta de tomate, insa l-am facut nepicant si am experimentat usor cu condimentele. Stai linistit, e de bine :)
Reteta curata de supa gulas, preparata ca acasa in bucatarie, nu intr-o fabrica.
Un produs konservaria.


Supa crema de linte rosie (340 g)
25,00 lei
Linte, pentru o masa usoara si sanatoasa
Supa crema de linte rosie, o reteta clasica, simpla.
Lintea a fost printre primele culturi domesticite, acum muuuuult timp, prin vremuri preistorice.O sursa sfanta de nutrienti pentru stramosii nostri. Poate acesta e si motivul pentru care supa crema de linte e atat de iubita. Nu stim, zicem si noi, incercati si voi.
Iti recomandam sa o servesti cu crutoanele incluse, piper si cativa stropi de ulei de masline.
Se poate servi si rece. Amestec-o inainte de servire.
Reteta curata de supa crema de linte, preparata ca acasa in bucatarie, nu intr-o fabrica.