Produsele noastre
Produsele noastre
Virșli de Sălaș (produs tradițional atestat)
65,45 lei
77,00 lei
Descriere
Acești cârnăciori cu gust spectaculos reprezintă un simbol pentru Țara Hațegului, și mai cu seamă pentru Sălașu de Jos - acolo unde este locată carmangeria noastră. Satul care se află la doar 10 km de orașul Hațeg, are o tradiție de sute de ani care înconjoară frumoasa poveste a virșlilor de Sălaș. Precum șampania originală se produce doar în regiunea Champagne din Franța, iar mozzarella di bufala se realizează doar în regiunea Campania din Italia, la fel de reprezentativi sunt virșli pentru Sălașu de Jos. Compania noastra este cea mai veche din piața care produce virșli, reușind să facă față provocărilor timpului. Cârnăciorii din Sălaș se diferențiaza prin gustul inconfundabil care este dat de procesul prin care sunt realizați. Carnea proaspătă este condimentată bine și introdusă în membrane naturale de oaie, dupa care virșli sunt puși să se coacă în tihnă la cuptorul tradițional cu lemne de fag. Ei se pot consuma “cruzi” deoarece sunt afumați, însă recomandarea noastră este să ii fierbeți cateva minute în apă clocotită - așa îi consumă salașenii și noi credem că așa sunt cei mai buni.
Prețul afișat este pentru 1 kg din produs.
Preparați din ingrediente naturale, fără coloranți artificiali, conservanți sau potențiatori de aromă.
Produs tradițional atestat (din 2014).
Produs în membrană naturală de oaie.
Produsul este ambalat în vid.
Ingrediente: carne de oaie, carne de vită, piper, usturoi, sare, boia de ardei iute și dulce, apă.
Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemne de fag.
Condiții de depozitare: (+4… +12°C)
Valori nutriționale per 100 g. produs:
•Valoare energetică: 1080kj (237,3 kcal)•Proteine: 11.4 g•Glucide: 0.5 g•Lipide: 23.3 g•Sare: 2.2 g
Prețul afișat include taxa pentru ambalajul izoterm în care sunt sigilate preparatele, alaturi de gheata carbonică și instantă, care împiedica pătrunderea căldurii și au rolul de a menține o temperatură joasă în interiorul pachetului.
Salam de mânzat (480-500G)
36,00 lei
40,00 lei
Descriere
Salamul de mânzat (vită tineret) are un gust fin de carne de vită acompaniată de o combinație reușită de condimente. Conținând în proporție de 100% carne, se diferențiaza de produsele din comerț datorită gustului de “salam de casă”, care nu conține potențiatori de aromă sau alte substanțe nocive.
Prețul afișat este per baton de 380-400G.
Preparat din ingrediente naturale, fără coloranți artificiali, conservanți sau potențiatori de aromă.
Ingrediente: carne de vită (tineret), piper, usturoi, boia de arde iute și dulce, apă.
Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemne de fag.
Condiții de depozitare: (+4… +12°C)
Valori nutriționale per 100 g. Produs:
•Valoare Energetică: 1092.02 Kj (261 Kcal)•Proteine: 12.6 g•Glucide: 1.5 g •Lipide: 22.2 g •Sare: 2.1 g
Prețul afișat include taxa pentru ambalajul izoterm în care sunt sigilate preparatele, alături de gheața carbonică și instantă, ce împiedica pătrunderea căldurii și au rolul de a menține o temperatură joasă în interiorul pachetului.
Cârnați de curcan (500g)
36,00 lei
40,00 lei
Descriere
Cârnații de curcan sunt realizați din carne calitativă și ușor condimentată. Aceștia pot fi serviți ca atare, prajiți sau adăugați în tot felul de mâncăruri românești.
Prețul afișat este pentru 500 g din produs.
Fără coloranți artificiali, conservanți sau potențiatori de aromă.
Produsul este ambalat în vid.
Ingrediente: carne de curcan, piper, usturoi, sare, boia de ardei iute și dulce, apă.
Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemne de fag.
Condiții de depozitare: (+1… +8°C)
Valori nutriționale per 100 g. produs:
•Valoare energetică: 1467,3 Kj (350.7 Kcal)•Proteine: 18 g•Glucide: 1.2 g•Lipide: 30.4 g•Sare: 2 g
Prețul afișat include taxa pentru ambalajul izoterm în care sunt sigilate preparatele, alături de gheața carbonică și instantă, ce împiedică pătrunderea căldurii și au rolul de a menține o temperatură joasă în interiorul pachetului.
Pastramă de curcan (300G)
29,70 lei
33,00 lei
Descriere
Pastrama de curcan se distinge prin gustul rafinat de condimente atent selectate și procesul prin care este coaptă - afumarea într-un cuptor tradițional cu lemne de fag. Mirosul si gustul rezultate în urma acestui proces sunt inconfundabile și ii acordă o notă de rafinament. Aceasta se poate consuma ca atare sau poate fi adaugata în tot felul de rețete românești.
Prețul afișat este pentru 300 g din produs.
Preparată din ingrediente naturale, fără coloranți artificiali, conservanți sau potențiatori de aromă.
Produsul este ambalat în vid.
Ingrediente: carne de curcan, piper, usturoi, sare, boia de ardei iute și dulce, apă.
Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemne de fag.
Condiții de depozitare: (+4… +12°C)
Valori nutriționale per 100 g. produs:
•Valoare energetică: 563 KJ (135 Kcal)•Proteine: 16 g•Glucide: 3.34 g•Lipide: 6.21 g•Sare: 2.1 g
Prețul afișat include taxa pentru ambalajul izoterm în care sunt sigilate preparatele, alături de gheața carbonică și instantă, ce împiedică pătrunderea căldurii și au rolul de a menține o temperatură joasă în interiorul pachetului.
Cârnați picanți de Vită (500g)
40,50 lei
45,00 lei
Descriere
Cârnații picanți de vită sunt realizați din carne calitativă și ușor condimentată. Aceștia pot fi serviți ca atare, prajiți sau adăugați în tot felul de mâncăruri românești.
Prețul afișat este pentru 500 g din produs.
Fără coloranți artificiali, conservanți sau potențiatori de aromă.
Produsul este ambalat în vid.
Ingrediente: carne de curcan, piper, usturoi, sare, boia de ardei iute și dulce, apă.
Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemne de fag.
Condiții de depozitare: (+1… +8°C)
Valori nutriționale per 100 g. produs:
•Valoare energetică: 1467,3 Kj (350.7 Kcal)•Proteine: 18 g•Glucide: 1.2 g•Lipide: 30.4 g•Sare: 2 g
Prețul afișat include taxa pentru ambalajul izoterm în care sunt sigilate preparatele, alături de gheața carbonică și instantă, ce împiedică pătrunderea căldurii și au rolul de a menține o temperatură joasă în interiorul pachetului.
Salată de ardei copți cu sos de roșii (350g)
27,00 lei
O salată savuroasă și versatilă
Borcane cu ardei copți cu sucul propriu și niște oțet, apoi se adaugă un sos simplu de roșii și cativa căței de usturoi.
Ce face diferența? La câteva zile după sterilizare, gusturile se întrepatrund - ardeii intră în balanță cu sosul de roșii, iar usturoiul completează perfect aroma acestei salate.
Mai mult decât atât, este un preparat versatil:
SUGESTII DE SERVIRE
langa friptura
simpla, pe o felie de paine proaspata
in sandwichuri
intr-un platou de aperitive
O rețetă curată de salată de ardei copți gătită ca acasă, în bucătarie, nu într-o fabrică.
Un produs konservăria.
Sos ragu bolognese (350g)
28,00 lei
Ragu cu vita, pentru paste bolognese
Sosul Ragù pe care il iubim - pasta fina de rosii, carne tocata, legumele potrivite, ierburi aromatice, si vin pentru a scoate in evidenta gusturile.
Ragù alla Bolognese - ca sa fim corecti - are o istorie veche si o evolutie de cateva sute de ani.
Sosul are stramosi in Franta medievala, venind dintr-o tehnica de gatit de prin secolul 13.
A fost apoi adoptat de Italia la sfarsitul anilor 1700, devenind foarte popular in intreaga tara.
Insa reteta moderna de sos Ragù, cea cu sos de rosii, a aparut oficial la sfarsitul secolului 19. Atunci a aparut pentru prima data termenul ‘alla Bolognese’ intr-una din cele mai populare carti culinare din bucataria moderna - “La Scienza in Cucina e L'arte di Mangier Bene” a lui Pellegrino Artusi, caruia ii suntem recunoscatori.
Pentru la dolce vita iti recomandam sa il servesti presarat cu parmezan proaspat ras, si un pahar de vin care sa complimenteze aromele. Perfetto.
Reteta curata de sos ragu, preparata ca acasa in bucatarie, nu intr-o fabrica.
Un produs konservaria.
Ciorbă de burtă (400g)
23,75 lei
Ciorba de burta
Nu mai are nevoie de nicio descriere. E clasica ciorba de burta, iar reteta noastra probabil o sa intre in topul tau personal.
Unii o scurg si mananca doar 'zeama', altii o mananca cu totul. In orice caz, vine perfect intr-o zi racoroasa sau dupa o noapte prea lunga.
Reteta curata de ciorba de burta, preparata ca acasa in bucatarie, nu intr-o fabrica.
Un produs konservaria.